30 Aralık 2013 Pazartesi

Sony 2014 Dünya Fotoğraf Ödülleri Jürisi Açıklandı!

Nicolas Reusens Boden, İsveç. Açık Doğa & Vahşi Yaşam Kategorisi
 (Aday resimlerden biri)

Fotoğraf dünyasının her yıl heyecanla takip ettiği Sony Fotoğraf Ödülleri’nde son başvuru tarihine bir ay kaldı. Yarışmada Açık ve Gençlik kategorileri için son başvuru tarihi 6 Ocak, Profesyonel kategoride ise 9 Ocak. Bu arada 2014 Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri’nin Onursal Jürisi de açıklandı. Bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye Ulusal Özel Ödülü 2014 için de başvurular devam ediyor.

Başvurular, www.worldphoto.org adresinden ücretsiz olarak yapılabiliyor. Bu arada, bu yılın yarışmasının Onursal Jüri Heyeti de Dünya Fotoğraf Organizasyonu (WPO) tarafından açıklandı. Ayrıca 2014 ödüllerine sunulan fotoğraflardan özel bir seçki de basının beğenisine sunuldu. 2014 Açık yarışmasına katılan özel fotoğraflar press.worldphoto.org adresindeki WPO basın merkezinden indirilebiliyor.



2014 Onursal Jüri Heyeti’nin başkanı, 30 Nisan 2014 tarihindeki ödül gala gecesine bir defa daha ev sahipliği yapacak olan New York merkezli fotoğrafçılık danışmanı William Hunt olacak. Heyet ayrıca, Dünya Fotoğraf Akademisi’nden fotoğrafçılık profesyoneli şu isimlerden oluşacak: Ruth Eichhorn, Fotoğraf Direktörü, Geo Magazine (Almanya); Johanna Neurath, Tasarım Direktörü, Thames & Hudson yayınevi (İngiltere); Isabella Icoz, Küratör (Türkiye); Guy Harrington, Direktör, Soho Management (İngiltere); Matthew Pillsbury, Fotoğrafçı (ABD); Harry Hardie, Panos Pictures/ HERE Press (İngiltere); Suzy Koo, Kreatif Medya Müdürü, Burberry (İngiltere); Poorna Bell, Yaşam Tarzı Editörü, Huffington Post ve Simon Barnett, Fotoğraf Direktörü, CNN Digital.


Kaynak; CNN Türk



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Duygu ve düşüncelerinizi iletirseniz, memnun oluruz...